home serres kozijnen dakrandbekleding gevelbekleding zonwering veranda
Zonwering

Op zoek naar zonwering, rolluiken of garagedeuren? VeranoŽ is vanaf 1990 dé Nederlandse fabrikant met een brede range aan zonwerende en inbraak- werende producten van Topkwaliteit.
Wij begrijpen dat voor u alleen het beste goed genoeg is!

Of het nu gaat om stijlvolle zonwering of robuuste garagedeuren, design en duurzaam gaan bij VeranoŽ hand in hand. Onze zonwering en garagedeuren zijn een verfraaiing voor uw woning of bedrijfspand. Uiteraard geldt dit ook voor onze rolluiken. De rolpoorten en rolluiken van VeranoŽ houden letterlijk alles en iedereen op een stijlvolle manier buiten! Voor monumentale panden hebben wij zelfs een speciale range rolluiken ontwikkeld.

Op de website van Verano vindt u alle informatie over de binnen zonwering, buiten zonwering, garagedeuren, Rolluiken en rolpoorten van VeranoŽ. U kunt heel eenvoudig direct een brochure aanvragen voor het door u gezochte product. Voor een offerte op maat neemt U contact op met dé dealer uit de regio: Ster Serres. Wij begeleiden u tijdens het hele traject van ontwerp tot en met plaatsing.Bent U benieuwd wat de mogelijkheden zijn, vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. We nemen graag met u contact op om uw wensen te inventariseren. Het verplicht u tot niets! U kunt ons bereiken via mailadres of telefoon. Deze staan op de contact pagina.

www.SterSerres.nl  |  J. Vuulink   06 27017417  |   J. Peters   06 20595535  |   fax 0316 282346